Information om ligaen

Nationalt har holdturneringen i mange år spillet en helt central rolle i dansk badminton. Det har den, fordi den fungerer som et fælles omdrejningspunkt for Danmarks godt 200.000 aktive udøvere: Ungdommen, bredden og den absolutte elite. Sammenlignet med andre store badmintonnationer er den danske holdturnering unik - og en direkte årsag til, at en lille nation som Danmark fortsat kan gøre sig gældende på den internationale scene.

  

Den nye badmintonliga:


Skønt den centrale rolle og den store interesse blandt landets mange badmintonudøvere, har holdturneringen, herunder landets bedste række, aldrig haft en tilsvarende bevågenhed i medierne. I denne erkendelse har DBF i de sidste par år arbejdet intenst på at ændre og optimere rammerne for landets bedste række. På en generalforsamling i maj 2005 blev beslutningen om en ny og mere medievenlig liga definitivt truffet, og dermed var den nye Badmintonliga skabt.

  

Medierne:

I 2014 blev der lavet en forlængelse af TV-aftalen mellem BD og TV3-Sport om at transmittere fra Badmintonligaen. Den er gældende for de næste tre sæsoner - med udløb i 2017. I aftalen er det hensigten at sende fra minimum seks af de ni grundspilsrunder, samt to af de tre mellemspilsrunder afsluttende med semifinaler og finale.

  

Sportsligt topniveau:

Badmintonligaen er, udover mændenes håndboldliga, den eneste sportsliga i Danmark, som virkelig kan præsentere et absolut verdensklasseniveau. Kamilla Rytter Juhl, Christinna Pedersen, Hans-Kristian Vittinghus, Victor Axelsen, Carsten Mogensen, Mathias Boe og Joachim Fischer er blot nogle af de mange internationale topnavne. Derudover er Badmintonligaen kendetegnet ved en høj grad af bredde, hvor både udenlandske og danske topspillere sørger for, at selv de største topnavne meget sjældent slipper ubesejrede gennem sæsonen.

 

  

facebook-logo

Samarbejdspartnere:

Slagelse kommune

.

.

slagelse talent-elite

.

.

SportsTS5 4

 lksdfjksjdf

lskdflksjdf

gis logo

..

.lskdflksjdf

erhvervs akademi ny

 skjdflsakdjg

akgjsldkgj

Erhvervs Sponsorer:

nykredit F

1

1

smhbiler

1

1

beierholm

11

1

aagelangkjaer1

. 

.

semitech 

.

.

sklystskov

1

.

sparkron

1


garneriet spiren

.

.

gourme F


Team Skælskør-Slagelse - Sorøvej 88A - 4230 Skælskør